Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@05:00:25 GMT

یک نامه، چند تکذیبیه و سوالات بسیار

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۵۷۳۸۳

یک نامه، چند تکذیبیه و سوالات بسیار

ماجرا به سال ها قبل‌تر از شیوع کرونا در ایران و جهان برمی‌گردد. وقتی دو تهیه کننده جوان در تدارک ساخت فصل دوم سریال معروف و محبوب شهرزاد بودند که به یک باره خبر بازداشت و دستگیری این دو تهیه کننده به دلیل اختلاس از صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه بلند شد.

سیدمحمد امامی یکی از تهیهکنندگان شهرزاد و متهم ردیف اول این ماجرا دستگیر شد اما همچنان فصل دوم سریال شهرزاد تولید و در آستانه توزیع در شبکه نمایش خانگی بار دیگر نامش بهعنوان تنها تهیه کننده به مجموعه شهرزاد اضافه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام به نوعی خبر از رفع اتهام امامی می‌داد اما ماجرا به اینجا ختم نشد؛ آزادی وی موقت بود و همچنان اجازه کار در سینمای ایران را داشت بنابراین او همچنان به تهیه کنندگی سینما و شبکه نمایش خانگی پرداخت و آثاری بسیاری از جمله شهرزاد ۳ را تهیه کرد.

پس از برگزاری دوباره جلسات دادگاه رسیدگی به پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه، طی ماه‌های اخیر محمد امامی یکی از متهم‌های این پرونده دوباره راهی زندان شد.

فروردین سال ۱۳۹۹ است و چند ماهی از حضور دوباره محمد امامی در زندان و سال‌ها از آغاز فعالیت وی در سینمای ایران به عنوان تهیه کننده می‌گذرد. کرونا در سراسر جهان شیوع پیدا کرده و برای حفظ سلامت زندانیان از ویروس کرونا مدیران قوه قضائیه با رعایت برخی قوانین و ضوابط زندانیان واجد شرایط را به طور موقت از بند خارج و آزاد کرده‌اند.

در پی این اقدام، یعنی آزادی موقت زندانیان، برخی از هنرمندان نیز با تهیه نامه‌ای به رییس قوه قضائیه برای سلامت امامی از ابتلاء به کرونا خواستار آزادی موقت وی شدند. اما این نامه خیلی زود و قبل از اینکه کارساز شود، حاشیهساز شد. نامه‌ای که به امضای ۴۶ هنرمند از جمله تهیهکننده، کارگردان، منتقد و بازیگر سینما رسید و خیلی زود برخی از امضا کنندگان به تکذیب امضای خود پرداختند. ابتدا مهران احمدی، بعد روح الله حجازی و مهدی کرم پور و در نهایت محسن تنابنده امضای چنین نامه‌ای را تکذیب کردند. هر چند نام تنابنده در لیست نهایی که منتشر شد به چشم نمی‌خورد اما او هم خبر از دریافت نامه را داد و گفت که امضا نکرده است.

اما اصل ماجرا چیست که حاشیه ساز شده است؟ چرا برخی به امضای این نامه حساس شدند و بعضی هم آن را تکذیب کردند؟ شنیده‌های ما حکایت از آن دارد که عامل تنظیم و جمع آوری امضا یکی از تهیه‌کنندگان سینما بوده است اما حالا با رسانه‌ای شدن این موضوع، ماجرا دارد به نام فرد دیگری تمام می‌شود که باعث به وجود آمدن برخی حواشی و همان ضرب المثل معروف «کی بود؟ کی بود؟ من نبودم» شده است.

دو دیگر آنکه، نامه نخست که به امضای هنرمندان رسیده با نامه نهایی که به قوه قضائیه ارسال شده تفاوت داشته است به طوری که در نامه ارسالی به قوه قضاییه از الفاظی درباره محمد امامی یاد شده که انگار درباره یک قهرمان ملی سخن به میان آمده است و برخی از هنرمندان اعلام کرده‌اند که اگر الفاظ نامه تغییر کند و تنها به موضوع کرونا اشاره شود امضا خواهند کرد، که ظاهرا این اتفاق نیفتاده است.

و سوال نهایی اینکه این نامه و لیست کامل امضا کنندگان توسط چه کسی در اختیار یکی از خبرنگاران قرار گرفت تا آن را رسانه‌ای و در نهایت باعث انتقاد برخی از فعالان رسانه و سینماگران شود که چرا برای کسی که به نظر می‌رسد اختلاس سنگینی داشته نامه فدایت شوم نوشته شده و آزادی موقت او طلب شده است.

حالا هر چند عاملان اصلی تنظیم و جمع آوری امضا و انتشار این نامه مشخص شده اما رسما اعلام نشده، شنیده‌های ما حکایت از آن دارد که برخی دیگر از سینماگرانی که نامشان پای این نامه درج شده قصد انصراف از امضای خود را دارند و به نظر می‌رسد این درخواست و مطالبه صنفی بیش از اینکه کارساز شود، حاشیه ساز شده است.

برچسب‌ها بانک سرمایه مهران احمدی صندوق ذخیره فرهنگیان محسن تنابنده قوه قضاییه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بانک سرمایه مهران احمدی صندوق ذخیره فرهنگیان محسن تنابنده قوه قضاییه بانک سرمایه مهران احمدی صندوق ذخیره فرهنگیان محسن تنابنده قوه قضاییه تهیه کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۷۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ طلا و سکه باز هم گران شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، هر گرم طلای ۱۸عیار در بازار تهران با افزایش ۶۲ هزار تومانی به قیمت ۳ میلیون و ۴۲۵ هزار تومان رسید. هر قطعه سکه امامی نیز با افزایش ۷۸۷ هزار تومانی به قیمت ۴۱ میلیون و ۷۹۶ هزار تومان فروخته شد.

قیمت انواع ارز، سکه و طلا را در روز دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ مشاهده می‌کنید.

دلار (در صرافی بانکی)

۴۴ هزار و ۵۸۷ تومان

یورو

۴۷ هزار و ۹۸۲ تومان

سکه تمام بهار آزادی

۳۷ میلیون و ۹۹۵ هزار تومان

سکه امامی

۴۱ میلیون و ۷۹۶ هزار تومان

نیم سکه

۲۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان

ربع سکه

۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان

سکه گرمی

۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان

هر گرم طلای ۱۸ عیار

۳ میلیون و ۴۲۵ هزار تومان

هر گرم طلای ٢۴ عیار

۴ میلیون و ۵۸۳ هزار تومان

هر مثقال طلا

۱۴ میلیون و ۸۲۹ هزار تومان

هر انس طلا

۲۳۲۲.۱۹ دلار

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903381

دیگر خبرها

  • پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز با شرکت صنایع تجهیزات نفت تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته امداد و حوزه علمیه خواهران قزوین
  • امضای تفاهم نامه همکاری اداره کل ورزش و جوانان با اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ / قیمت سکه جهشی شد
  • آیلتس چیست؟
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ طلا و سکه باز هم گران شد